PMS-plan van 3 maanden

Ik begeleid vrouwen om in 3 stappen hun hormonale veerkracht weer op te bouwen door het oplossen van de oorzaak in plaats van symptoombestrijding.

De héle maand happy!

Door je hormonale veerkracht op te bouwen ervaar je weer levenslust. Je kunt weer beter functioneren en beter tegen stress. Je slaapt weer beter en je bent vrij van pijn. Als je hormonen in balans zijn krijg je een gezond gewicht en word je gemoedstoestand beter, waardoor je weer lekker in je vel zit. Je bruist van de energie en je libido is weer op peil. Helemaal in balans om te genieten van het leven.

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ik begeleid je niet alleen om je hormoonbalans terug te krijgen, maar ook om je bewustwording te geven. Voor een leven dat bruist van de energie en waarin je weer volop kunt genieten.

Het PMS-plan

Als je besloten hebt dat je je leven terug wilt en met mij wilt samenwerken, stuur ik je per email een uitgebreid anamneseformulier en een hormonenchecklist.

In deze anamnese stel ik je een heleboel persoonlijke vragen mbt je gezondheid, je voeding en leefstijl, je cyclus en menstruatie, of je medicatie en/of anticonceptie gebruikt en je klachten. Na het invullen van de anamnese en de checklist stel ik een persoonlijk hormoonplan op en maken we een afspraak voor het 1e online consult.

In het 1e consult leer je hoe een gezonde cyclus werkt, gaan we dieper op jouw situatie in en kijken we wat er bij jouw cyclus aan de hand is en hoe je dit zelf makkelijk kunt oplossen.

Tegelijkertijd beginnen we aan stap 1 van je hormonale veerkracht opbouwen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn o.a. voeding, stress en ontspanning, slaap, beweging, gebruik van anticonceptie en alternatieven en gebruik van supplementen.  Vervolgens krijg je van mij adviezen die je zelf de komende maand op gaat volgen, waarna we na een maand het 2e consult hebben.

hormoonhappy-99
hormoonhappy-111

Bij het 2e consult gaan we kijken hoe de afgelopen maand verlopen is. Is het goed te doen voor je? Worden de klachten al minder? Zijn er nog aanpassingen nodig in het hormoonplan? Hier kunnen we dan op inspelen en zonodig bijsturen.

Daarna gaan we naar stap 2 & 3 om je hormonale veerkracht verder op te bouwen. Onderwerpen waarover je hier meer informatie krijgt zijn o.a. voeding, fyto-oestrogenen, hormoonverstorende stoffen, gewicht, darmen en lever, ontstekingen in je lichaam en gebruik van supplementen. Na dit consult ga je weer een maand zelf aan de slag met alle adviezen die je van mij krijgt.

Gemiddeld heb je aan 3 consulten genoeg. Afhankelijk van jouw situatie bepalen we hoeveel consulten we na het 2e consult nog nodig hebben. Er volgt altijd een slotconsult aan het einde van het traject om de afgelopen 3 maanden te monitoren, hoe je zelfstandig verder kunt én een sneak peek over je hormonen in de toekomst ((peri-)menopauze ;)).

Elke vrouw is anders en elk lichaam reageert anders. Daarom geef ik je de aandacht en tijd die je nodig hebt.

anne
Anne-Kathrin Walter

"Sinds mijn 18e levensjaar slik ik de anticonceptiepil en de afgelopen 4 jaar had ik maandelijks last van migraineaanvallen. “Wellicht hangt het samen met de pil”, waren de suggesties uit mijn omgeving. Dus probeerde ik een paar maanden om met de pil te stoppen. De keren dat ik probeerde te stoppen met de pil, had ik enorm veel last van PMS. In de dagen voordat ik ongesteld werd, worstelde ik enorm met depressieve gedachten, angst en stemmingswisselingen. Allemaal gerelateerd aan PMS, want ik voel mij heel gelukkig met mijn leven en de keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. Ook hielp het stoppen met de pil mij niet van mijn migraine af. Ontzettend frustrerend."

"Ik besloot om hier hulp voor te gaan zoeken en kwam in aanraking met Ellen. In 3 maanden tijd heeft Ellen mij begeleid in het proces om te stoppen met de anticonceptiepil en tegelijkertijd mijn PMS goed onder controle te houden. Door middel van advies & begeleiding rondom het slikken van de juiste supplementen en een uitgebreid voedingsadvies, ben ik aan de slag gegaan met Ellen's plan.

De resultaten waren al binnen enkele maanden te merken. Door de oplossingen die Ellen aanreikte, functioneerde ik gewoon goed op de dagen dat ik PMS had en waren de klachten beduidend verminderd. Ook heb ik sinds dat ik de tips van Ellen toepas geen last meer van migraine. Ideaal!

Ellen is een fijne persoon om mee samen te werken. Ze is zeer deskundig en weet de juiste vragen te stellen om tot de kern van jouw probleem te komen. Haar plan was super uitgebreid en heeft mij duidelijk uitgelegd, waarom ik bepaalde keuzes met betrekking tot mijn voeding zou moeten maken. Ook is Ellen proactief en checkt ze regelmatig hoe het met je gaat. Ze werkte voor mij als een goede stok achter de deur. 😉

Haar aanpak op maat werkte voor mij onwijs goed, iets wat bij andere programma's vaak ontbreekt. Ik raad het traject met Ellen zeker aan, als je aan de slag wil met een gezondere levensstijl en jouw PMS-klachten wil verminderen!"

Het plan

Het PMS-plan duurt 3 maanden. PMS is goed en snel te behandelen, maar om een constante verbetering te zien en een stappenplan te volgen, moet je uitgaan van 3 maanden.

PMS Plan

€ 300,-

  • Uitgebreide anamnese en hormonenchecklist per mail
  • Gemiddeld 3 online consulten van ongeveer 45 minuten
  • Persoonlijk hormoonplan
  • 10 Hormoonrecepten
  • Traject 3 maanden
  • Snel resultaat
Scroll naar top