vrouw bed pijn klachten

Jouw PMS klachten verminderen met het PMS plan

Jouw PMS klachten verminderen start hier. Met het PMS plan word je bewust van je hormonen en hoe deze werken en heb je zelf invloed op je cyclusgezondheid. Hét korte effectieve online traject voor vrouwen met PMS. Ga weer leven. Geniet. Wees ook de hele maand happy - zonder PMS.

Elke maand dezelfde ellende met PMS?

Voor veel vrouwen is elke maand opnieuw de menstruatie een periode vol frustratie, lichamelijke klachten en onbegrepen emoties. Dagen, soms wekenlang voordat je ongesteld moet worden, ervaar je klachten als hoofdpijn, prikkelbaarheid, food cravings en moodswings. Vaak onbegrepen door je naaste omgeving. Je bent jezelf elke maand opnieuw even verloren. Een PMS behandeling is onmisbaar om ervoor te zorgen dat jouw PMS klachten verminderen. Want hoeveel tijd van je leven verspil jij met jezelf ellendig te voelen?

Het is lastig om in deze tijd voldoende rust te voelen, alles even uit handen te laten vallen en grip te houden op je leven. Het ontbreekt je aan begrip dat je even jezelf niet bent, zelf geloof je dat het er gewoon bij hoort en vaak voel je je machteloos dat je weer niet kunt functioneren omdat je hormonen uit balans zijn. Dus ga je maar door.

In een wereld waarin de meeste vrouwen het gevoel hebben de ballen altijd hoog te moeten houden, heb je namelijk twee opties: elke maand je levenslust verliezen; of de regie in eigen handen nemen. Het PMS plan helpt je om dat laatste te doen en PMS te verminderen. Deze premenstrueel syndroom behandeling is speciaal voor jou. 

Dit prachtig geproduceerde traject helpt je ontdekken hoe je werkelijk grip kunt krijgen op je leven zonder PMS en geeft je een handig stappenplan om dat ook te bereiken. Het is tijd om jouw PMS klachten te verminderen, ben jij klaar voor vrijheid, geluk en meer levenslust? Nú voor maar slechts €47 heb jij weer grip op jouw leven en jouw cyclus.

Bestel het PMS plan
Nú met €100 korting!
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Patricia

"Inmiddels gebruik ik sinds twee maanden geen anticonceptiepil meer en wel de progesteron crème (en een bloeding en een menstruatie gehad). And guess what: geen pijnklachten en geen depressieve gevoelens meer! 

Wow, dit had ik niet durven dromen...na 20 jaar!!

Ik ben nu alles aan het rapporteren om er meer grip op te krijgen, maar mijn eerste bevindingen zijn goed!


Ik wil je hiervoor heel erg bedanken!

Groetjes Patricia

Een dankbare klant!"

Ms. Nameless
Add Your Stars

PMS klachten verminderen en meer levenslust 

met deze 3 belangrijke pijlers

Hormonen stabiliseren

Stabiliseren

Je hele cyclusgezondheid draait om progesteron. Bij PMS is er echter altijd sprake van verlaagd progesteron ten opzichte van oestrogeen.

PMS verminderen begint al bij het stabiliseren van deze hormonen.

Hormonen reguleren

Optimaliseren

Zonder gezonde spijsvertering, darmen & lever, geen gezonde hormoonbalans.

Met deze PMS behandeling ontdek jij hoe je jouw spijsvertering kunt optimaliseren, waardoor je PMS klachten worden verminderd.

Reduceren

Reduceren

Stress is de grootste boosdoener van hormonale klachten, waaronder PMS. Met als gevolg een hormonale disbalans.

Tijd om de vicieuze cirkel te doorbreken met deze unieke PMS behandeling.


Mock-up transparant

Een unieke PMS behandeling

Tijd om regie in handen te krijgen

Er rust nog steeds een taboe op menstruatie. Er wordt weinig (juiste) voorlichting gegeven en daarom wordt ook door de meeste vrouwen gedacht dat menstruatieklachten bij hun cyclus horen. En als ze dat niet denken, gaan ze naar de huisarts en schrijft deze vaak de anticonceptiepil voor als oplossing voor menstruatieproblemen zoals PMS. Dit is symptoombestrijding in plaats van te zoeken naar de oorzaak en deze op te lossen. Helaas zijn deze vrouwen niet bewust van het probleem en de cyclus.

Zonder die bewustwording en met alleen symptoombestrijding zal dat uiteindelijk leiden naar nog meer klachten, nog meer slaapproblemen, nog meer ruzies met je partner, nog meer vreetbuien, nog minder energie en nog meer onzekerheid.

Het is tijd om voor jezelf te kiezen, de regie in eigen handen te nemen en grip te krijgen op je leven zonder PMS met deze unieke PMS behandeling: het PMS plan. Want als jij je bewust wordt van je hormonen en hier grip op krijgt, krijg je je levenslust terug en raak je je klachten kwijt, waardoor je weer volledig kunt genieten van het leven. Zonder jezelf elke maand te verliezen. Krijg weer grip op je leven, zonder PMS. Ben jij er klaar voor om jouw PMS klachten te verminderen? Het is tijd. Deze PMS behandeling is voor jou.

bloemen

Dit is hoe het nu gaat...

Elke vrouw krijgt tijdens haar puberteit te maken met het geslachtshormoon oestrogeen en vervolgens de menstruatiecyclus. Het hormoon oestrogeen is dan nieuw voor haar lichaam en reageert hier sterk op.

Vanaf het moment dat ze een eisprong krijgt (ovuleren), zal ze ook progesteron aanmaken. Een gezonde menstruatiecyclus is afhankelijk van progesteron.

Voldoende aanmaak van progesteron, en dus een gezonde cyclus, is afhankelijk van een aantal factoren zoals optimale voeding, goed kunnen omgaan met stress, voldoende slaap en beweging. Als door verschillende oorzaken haar oestrogeenlevels te hoog worden ten opzichte van progesteron, dan krijgt ze een disbalans tussen progesteron en oestrogeen.

Eén van de redenen van het ontstaan van PMS.

Ook insulineresistentie en chronische ontstekingen zijn een oorzaak.

En een overactief stress-systeem.


menstruatie klachten verminderen


Naarmate dat ze ouder worden, hebben veel vrouwen het idee dat ze altijd alle ballen hoog moeten houden. In het huishouden, op het werk, voor de partner, in haar sociale kringen en ook nog voor haarzelf. Dit geeft haar stress.

Ook sociale stress (sociale druk), financiële stress, lichamelijke stress zoals een tekort aan bepaalde vitamines en mineralen, roken en overgewicht zijn stress voor het lichaam en funest voor een gezonde cyclus. Ze krijgt last van lichamelijke en emotionele klachten zoals slapeloosheid, prikkelbaarheid, mood swings, pijnlijke borsten en nog veel meer. Ze is helemaal uit balans.

Niet alleen zij, maar ook haar naaste omgeving.

Ze verliest zichzelf en haar levenslust. Elke maand opnieuw. Jaren van haar leven.

Sommigen gaan op zoek. En komen erachter dat dit niet bij een gezonde cyclus hoort. Ze nemen de regie in eigen handen.

Ze krijgen weer grip op hun leven, zonder PMS.

Deze PMS klachten verminderen kan worden gedaan met dit traject.

Het PMS plan.

Hoor jij bij die groep die op zoek gaat naar een oplossing en weer levenslust en energie ervaart?

Deze PMS behandeling zorgt voor...

Elke maand jezelf verliezen draaide om pijn, angst, onrust, onbegrip en onzekerheid. Krijg de regie in handen en krijg weer levenslust, geniet, energie, vrijheid en bewustwording.

In plaats van elke maand met pijn in bed, wil jij elke ochtend volop energie uit bed springen.

In plaats van knallende ruzies met je partner, wil jij volledig van hem genieten tussen de lakens.

In plaats van onzeker te zijn over je uiterlijk, wil jij stralen van zelfvertrouwen zodat iedereen naar je kijkt.

In plaats van onbegrip van je collega's als je je weer ziek meldt, wil je gemotiveerd en gedreven je taken afronden.

De regie in eigen handen nemen, zodat je kunt genieten in plaats van verliezen.

Want waarom verliezen vrouwen met PMS zichzelf, jarenlang elke maand opnieuw?

Ze denken dat dit bij hun cyclus hoort. Ze weten niet hoe hun lichaam werkt. Ze zijn zich totaal niet bewust van hun hormonen.

Dit is dan ook wellicht het grootste geheim van PMS:

PMS hoort niet bij een gezonde menstruatiecyclus.

Jij kunt kiezen om de regie in eigen handen te nemen. Bij elke stap zul je meer bewustwording krijgen. Bij elke stap krijg je meer grip op je cyclus.

Omdat jij die levenslust wilt voelen.

Omdat jij van jezelf houdt.

En dan, leef je weer.
Jumping woman

Nandine

"Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en ging er blanco in, maar Ellen was vanaf het begin super duidelijk en behulpzaam en ik was onder de indruk van haar kennis over alle hormonen. Met haar uitleg kon ik meteen aan de slag. Ook na het consult kon ik nog vragen stellen of op hulp rekenen wat me erg hielp. Gaaf om zo snel al verschil te merken! Dat maakte me extra gemotiveerd om verandering aan te brengen in mijn lifestyle. Dikke aanrader! Alleen al voor de inzichten over je lijf die je krijgt!"


Nandine 

In dit PMS plan - een unieke PMS behandeling - ontdek jij...

 • Welk effect bepaalde voedingsmiddelen op je gezondheid en op je cyclus hebben en welke voor jouw PMS de grootste trigger is.
 • Waarom de reguliere behandeling van PMS met de anticonceptiepil juist alles verergert en wat je dan wel kunt doen.
 • Waarom teveel alcohol not done is bij PMS en hoeveel glaasjes je wel zou mogen drinken.
 • Hoe je zelf kunt zorgen voor een gezonde spijsvertering, darmen & lever, die nodig zijn voor je cyclusgezondheid.
 • De meest effectieve supplementen die je ondersteunen bij je strijd tegen PMS, die je rust geven en je weerbaarder maken tegen stress.
 • De 4 meest voorkomende oorzaken van PMS en hoe je dit kunt tackelen.


Het is tijd om jouw PMS te klachten te verminderen. Ik gun het je.

Bestel het PMS plan
Nú met €100 korting!

De 4 fases van het PMS plan

Vinkje

FASE 1: SCHRAP ONTSTEKINGSBEVORDERENDE VOEDING

Welke voedingsmiddelen zijn triggers voor je PMS? In deze fase ontdek je welke voeding jij beter kunt laten staan en wat je in plaats daarvan als alternatief kunt gebruiken, inclusief voedingsrichtlijnen voor een gezonde hormoonbalans. PMS klachten verminderen hoeft niet lastig te zijn, het is belangrijk om te weten hoe. Ik vertel het je.
Vinkje

FASE 2: SEKSHORMONEN IN BALANS

In deze fase leer ik je waarom bij PMS je progesteron altijd te laag is ten opzichte van oestrogeen en een aantal manieren om je hormonen progesteron en oestrogeen in balans te houden, waardoor je PMS klachten verminderen en jij komaf kunt maken van jouw klachten. Het is tijd.
Vinkje

FASE 3: SPIJSVERTERING, DARMEN & LEVER GEZOND

Zonder gezonde spijsvertering, darmen & lever, geen gezonde hormoonbalans. In deze fase ontvang jij tips om deze zoveel mogelijk te ondersteunen en gezond te houden.
Vinkje

FASE 4: STRESS VERMINDEREN

Stress is één van de grootste boosdoeners van PMS en kan je klachten zelfs verdubbelen! In deze fase ontdek je hoe je het beste met stress kunt omgaan en wat makkelijke manieren zijn om stress te verminderen - en dus PMS te verminderen.

Wie is de therapeut?

profielfoto

Ellen Smits

Ellen is de oprichtster van hormoonhappy.nl. Met haar achtergrond als gewichtsconsulent, orthomoleculair therapeut, BrainQ therapeut, hormoontherapeut en MBR behandelaar, heeft ze een brede visie op het gebied van voeding, leefstijl, mindset en bewustzijn ontwikkelt, met een specialisatie in hormonen. De mens ziet ze als een holistisch wezen en behandelt ze op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ze is zeer deskundig, betrokken en met persoonlijke aandacht voor elke cliënt. Als ervaringsdeskundige weet ze de juiste vragen te stellen om tot de kern van jouw probleem te komen. Hierdoor is ze de aangewezen persoon jou te helpen om van je PMS af te komen. 

Anne-Kathrin 

Dit is wat ze zeggen over Ellen:

"Ellen is een fijne persoon om mee samen te werken. Ze is zeer deskundig en weet de juiste vragen te stellen om tot de kern van jouw probleem te komen. Haar plan was super uitgebreid en heeft mij duidelijk uitgelegd, waarom ik bepaalde keuzes met betrekking tot mijn voeding zou moeten maken. Ook is Ellen proactief en checkt ze regelmatig hoe het met je gaat. Ze werkte voor mij als een goede stok achter de deur."
aan het werk

Jouw PMS behandeling, mijn kennis en ervaring in één tool.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Voorkom stress en verspilling van tijd en energie. Gebruik mijn kennis en ervaring.

30+ bestudeerde boeken op het gebied van voeding, gezondheid, hormonen, cyclus, leefstijl, het lichaam en epigenetica

5 jaar aan ondernemerschap en het bouwen van een succesvolle business in voeding & gezondheid

€ 13.000 aan gevolgde opleidingen en trainingen

10+ jaar als ervaringsdeskundige


Ik weet waar je staat. Bespaar jezelf het leed wat ik heb geleden en de energie die het mij heeft gekost.

Geen symptoombestrijding maar bewustwording, zodat jij je lichaam en hormonen leert kennen. Je bent weer zelfverzekerder, bewuster en en gaat weer vrijer door je maand heen. Daar heb je zelf ontzettend veel aan. Het zal ook een wereld van verschil betekenen voor de mensen om je heen. Al mijn kennis, ervaring en inzichten heb ik gebundeld in het PMS plan - een unieke PMS behandeling. Speciaal voor jou. Ervaar het, profiteer ervan en ga weer genieten. Het start hier en nu. 


Als je vandaag inschrijft krijg je ook:

Waarschijnlijk denk je nu: "Oké, dit ziet er indrukwekkend uit, maar wat nou als ik meer verdieping wil? Of als ik meer aandacht wil besteden aan mijn leefstijl?"

Goed nieuws. Je ontvangt de volgende bonussen als je je vandaag inschrijft:

BONUS 1
Ontvang de cyclus- & seizoenenkalender

In elke fase van je cyclus zijn andere hormonen dominant, waardoor jij je steeds anders voelt. Het is heel normaal dat je hormonen fluctueren, dit is een cyclisch patroon met je ovulatie en de enige manier om ze aan te maken. Om ervoor te zorgen dat je niet zoveel last hebt van deze fluctuaties, kun je (naast het PMS plan) leven volgens de seizoenen van je cyclus. In deze kalender ontdek jij hoe elke periode in je cyclus vergelijkbaar is met de 4 seizoenen van het jaar en hoe je dit kunt toepassen in je leefstijl.

BONUS 2
Korting op kookboek vol hormoonrecepten

PMS verminderen kan al door je voeding aan te passen. Met deze bonus ontvang je 40% korting op het boek 'weten van (h)eerlijk eten 1' van Rineke Dijkinga. In dit boek met 125 recepten laat Rineke zien dat lekker én gezond eten heel goed hand in hand gaan en dat je van iedere maaltijd en elk tussendoortje op een gemakkelijke manier iets gezonds kunt maken. Op die manier bewijs je je gezondheid keer op keer een goede dienst en overheerst PMS niet meer jouw leven.

BONUS 3
€50 cash-back met het affiliate programma

Het is mogelijk om al 30% van jouw investering te verdienen, waardoor de investering in het PMS plan zeer nihil is voor de grote uitkomst wat het met zich meebrengt. Met het affiliate programma kun jij €50 verdienen met elke nieuwe betalende klant die jij aanbrengt. Zo is die investering voor jou echt een koopje. Promise. Samen kunnen we veel vrouwen happy maken. Girls support girls, toch?

Kies voor jezelf. Geniet. Verminder jouw PMS klachten. Vandaag nog.

Elke vrouw wil de hele maand goed in haar vel zitten. Weinig vrouwen werken hier ook echt aan. Daarom draait het PMS plan om duidelijke en concrete stappen. Gebouwd op bewezen kennis.


Maand in maand uit maken we onszelf wijs dat we alle ballen hoog moeten houden en voor iedereen moeten zorgen. Dat is hetzelfde als getackeld worden op het voetbalveld: je gaat onderuit. Sterker nog, als jij onderuit gaat, kun je helemaal voor niemand meer zorgen. Een duidelijk stappenplan - deze unieke PMS behandeling - zorgt voor rust en stabiliteit op een reis die je energie en zelfvertrouwen zal opleveren.


Wat zou het voor jou concreet betekenen als je eindelijk de hele maand fysiek en emotioneel in balans bent?


Wat zou het voor jou betekenen als de kwaliteit van je relatie met je partner en kinderen drastisch zou verbeteren?


Wat zou het voor jou betekenen als je weer gezien en gehoord wordt?


Maar vooral: wat zou het voor jou betekenen als je weer de oude wordt en weer van jezelf kunt houden, de hele maand lang?


Gun dit jezelf. Kies voor levenslust. Neem het PMS plan. Jouw PMS verminderen begint vandaag. Hier en nu.


€ 147,-

€ 47,-  

Het PMS plan

Een compleet en uitgebreid online traject met 11 modules en 41 lessen. Inclusief stappenplan, de beste voeding voor je hormonen en alternatieven voor de minder goede voedingskeuzes.

Alles wat je zou moeten weten om je PMS klachten te verminderen en grip te krijgen op je cyclus, waardoor jij weer de hele maand van het leven kan genieten!


Module 1: Een gezonde cyclus

Module 2: Het Premenstrueel Syndroom 

Module 3: De 4 meest voorkomende oorzaken van PMS

Module 4: Stappenplan voor het verminderen van je PMS klachten

Module 5: Stap 1 Schrap ontstekingsbevorderende voeding

Module 6: Stap 2 Sekshormonen in balans

Module 7: Stap 3 Spijsvertering, darmen & lever gezond

Module 8: Stap 4 Stress verminderen

Module 9: Hulp nodig?

Bonus module 10: Voeding voor je hormonen

Bonus module 11: Je cyclus volgens de seizoenen


 • Online traject met levenslang toegang (ook toegang met de Huddle app)
 • Concreet stappenplan
 • Beste voeding voor je hormonen
 • Alternatieven voor de minder goede voedingskeuzes
 • Hormoonrecepten
 • Tips om af te vallen
 • Suppletieadvies
 • Tips voor stressregulatie & ontspanning
 • Overzicht hormoonverstorende stoffen
 • Beweegadvies
 • Slaapadvies
 • Goede hormoonbalans
 • Mindset
 • Bewustzijn
 • Verbinding met jezelf
 • Levenskracht & energie
 • En nog veel meer hormoontips..
Het PMS plan bestellen


Nú met €100 korting!

PMS klachten verminderen - FAQ

Helpt dit echt tegen PMS verminderen? Het hoort er toch gewoon bij?

JA, het helpt echt en NEE, het hoort er niet gewoon bij. Dat is wat zoveel vrouwen denken en daarom jaren van hun leven verliezen. Dat hoeft dus niet. Je leert de meest voorkomende oorzaken van PMS kennen en hoe we dit op kunnen lossen door je hormonen weer in balans te brengen. En dat gaat sneller dan je denkt! Ervaar het en geniet weer.

Gun ik mezelf wel een PMS behandeling?

De beste investering is een investering in jezelf. Een bekende quote. Maar het is wel waar. De meeste vrouwen denken alleen aan hun partner, kinderen of werk en dat zij het goed hebben. Niet aan zichzelf. Maar wat als jij zelf wegvalt? Dan heeft niemand meer iets aan jou. Gun jezelf dus de energie, het (zelf)vertrouwen in je lichaam en de vrijheid die je daarmee krijgt. Je bent het meer dan waard. Dus ja, gun het jezelf. Deze PMS behandeling is echt speciaal voor jou. Voel je welkom. Het is tijd om te genieten.

Is een PMS behandeling wel wat voor mij?

Wil je zonder moeite doen verlost worden van je PMS? Dan is het PMS plan niks voor jou. Een gezonde cyclus dat de moeite waard is, kost nou eenmaal moeite. Dus voordat je met mij en met jezelf een commitment aangaat, realiseer je de volgende dingen:

1. Je bent bereid mijn adviezen op te volgen. Dan volgt vanzelf resultaat.

2. Je hebt op dit moment geen ernstige ziekte.

3. Je bent op dit moment niet al bij een andere (voedings)specialist of therapeut in behandeling.

Wil je wel moeite doen voor:

- Meer energie, minder moodswings, betere slaap en minder stress?

- Intiemere momenten met je partner en lol met je kids?

- Meer eigenwaarde, beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen?

- Een bewuste leefstijl die past bij een goede hormoonbalans?

Dan is deze unieke PMS behandeling, het PMS plan, voor jou!

Is deze PMS behandeling niet te duur?

Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken en bepalen wat voor jou duur is, maar ik kan je wel verzekeren dat wat je voor deze prijs terug krijgt alles waard is. Hoeveel is het jou waard om voortaan elke maand de hele maand happy te zijn ipv elke maand dezelfde ellende. Dit traject zit vol met kennis, inzichten, tips en informatie waardoor deze investering elke euro waard is. Ik beloof het.

Hoe lang duurt het online traject?

Je kunt zo lang doen over het online traject als je zelf wilt. Je hebt levenslang toegang, maar wanneer je eraan begint kun je beter doorzetten om zo snel mogelijk van je vervelende PMS-klachten af te zijn. PMS is goed en snel te behandelen, maar om een stappenplan volgen en een constante verbetering te zien gaan we uit van 3 maanden. Tijdens deze 3 maanden plannen we één 1-1 online coachingsessie in, zodat ik je nog kan helpen of ondersteunen waar nodig.

Ik twijfel heel erg, moet ik deze PMS behandeling wel doen?

Als je twijfelt moet je het niet doen. Het vergt de nodige tijd, moeite en bewustwording om veranderingen door te voeren in je voedingspatroon en je leefstijl. Dat ga je alleen doen als je zeker bent dat je aan verandering toe bent.

Als je tot hier bent gekomen, is het echt tijd om door te pakken...

Blijkbaar kriebelt er wat bij je. Je bent echt op zoek naar dé oplossing, maar je wordt verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat het je wel lukt zonder coaching.

Maar met deze investering heb je meer te winnen dan te verliezen.

En juist doordat je met coaching aan de slag gaat, is er iemand die je kan bijsturen en een stok achter de deur is.

Al zou je maar een verbetering zien van 10% in je klachten, je relaties met partner, kinderen en werk en je zelfvertrouwen. Wat een wereld van verschil zou dat al betekenen.

Als je niet bewust wordt van je hormonen en deze tegen je laat werken in plaats van voor je laat werken, raak je steeds meer uit balans.

Dus neem de regie in eigen handen.

Stop met het jezelf niet gunnen. Stop met elke maand verliezen. Krijg grip op je leven.

Jouw PMS verminderen start hier.

Neem het PMS plan.

Ontdek deze unieke PMS behandeling.

Neem afscheid van jouw klachten.

We gaan er samen voor.

Ja, ik ben er klaar voor!
Nú met €100 korting!