PMS-plan van 3 maanden

Ik begeleid vrouwen om in 3 stappen hun hormonale veerkracht weer op te bouwen door het oplossen van de oorzaak in plaats van symptoombestrijding.

De héle maand happy!

Hierdoor ervaar je weer levenslust, kun je weer beter functioneren en beter tegen stress. Je slaapt weer beter, je bent vrij van pijn, je krijgt een gezond gewicht, je gemoedstoestand wordt beter, je hebt meer energie en je libido is weer op peil.

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ik begeleid je niet alleen om je hormoonbalans terug te krijgen, maar ook om je bewustwording te geven en je een leven terug te geven waarin je weer volop kunt genieten en bruist van de energie.

Het PMS-plan

Als je besloten hebt dat je je leven terug wilt en met mij wilt samenwerken, stuur ik je per email een uitgebreid anamneseformulier en een hormonenchecklist.

In deze anamnese stel ik je een heleboel persoonlijke vragen mbt je gezondheid, je voeding en leefstijl, je cyclus en menstruatie, of je medicatie en/of anticonceptie gebruikt en je klachten. Na het invullen van de anamnese en de checklist stel ik een persoonlijk hormoonplan op en maken we een afspraak voor het 1e online consult.

In het 1e consult leer je hoe een gezonde cyclus werkt, gaan we dieper op jouw situatie in en kijken we wat er bij jouw cyclus aan de hand is en hoe je dit zelf makkelijk kunt oplossen.

Tegelijkertijd beginnen we aan stap 1 van je hormonale veerkracht opbouwen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn o.a. voeding, stress en ontspanning, slaap, beweging, gebruik van anticonceptie en alternatieven en gebruik van supplementen.  Vervolgens krijg je van mij adviezen die je zelf de komende maand op gaat volgen, waarna we na een maand het 2e consult hebben.

hormoonhappy-99
hormoonhappy-111

Bij het 2e consult gaan we kijken hoe de afgelopen maand verlopen is. Is het goed te doen voor je? Worden de klachten al minder? Zijn er nog aanpassingen nodig in het hormoonplan? Hier kunnen we dan op inspelen en zonodig bijsturen.

Daarna gaan we naar stap 2 & 3 om je hormonale veerkracht verder op te bouwen. Onderwerpen waarover je hier meer informatie krijgt zijn o.a. voeding, fyto-oestrogenen, hormoonverstorende stoffen, gewicht, darmen en lever, ontstekingen in je lichaam en gebruik van supplementen. Na dit consult ga je weer een maand zelf aan de slag met alle adviezen die je van mij krijgt.

Gemiddeld heb je aan 3 consulten genoeg. Afhankelijk van jouw situatie bepalen we hoeveel consulten we na het 2e consult nog nodig hebben. Er volgt altijd een slotconsult aan het einde van het traject om de afgelopen 3 maanden te monitoren, hoe je zelfstandig verder kunt én een sneak peek over je hormonen in de toekomst ((peri-)menopauze ;)).

Elke vrouw is anders en elk lichaam reageert anders. Daarom geef ik je de aandacht en tijd die je nodig hebt.

Het plan

Het PMS-plan duurt 3 maanden. PMS is goed en snel te behandelen, maar om een constante verbetering te zien en een stappenplan te volgen, moet je uitgaan van 3 maanden.

PMS Plan

€ 200,-

  • Uitgebreide anamnese en hormonenchecklist per mail
  • Gemiddeld 3 online consulten van 30 minuten
  • Persoonlijk hormoonplan
  • 10 Hormoonrecepten
  • 3 Maanden
Scroll naar top