5 Tips om je menstruatie klachten te verminderen


 • Beknopte uitleg hormonen
 • Beknopte uitleg menstruatiecyclus
 • Heb ik PMS? De 4 specifieke signalen van PMS
 • Checklist: de meest voorkomende PMS klachten
 • 5 Voedingstips om je PMS te overwinnen
 • 2 Hormoonrecepten
50%
Vul hieronder je gegevens in!
Je krijgt direct toegang
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief
Download nu mijn gratis e-book
menstruatie klachten verminderen
Carlijn

"Eindelijk wist ik waar mijn klachten vandaan kwamen. Nooit gedacht dat het PMS zou zijn."

Carlijn 

Voordat ik zelf ooit van PMS gehoord had, had ik elke maand ontzettend last van o.a. (vr)eetbuien, opgezette buik, vermoeidheid en vooral van mood swings. Gedrag waar ik geen grip op had en niet snapte waar het vandaan kwam. Vaak onbegrepen door mijn omgeving die er ook erg veel last van had. Ik voelde ik me niet echt gelukkig, had weinig levenslust en raakte mezelf dan steeds een beetje kwijt. Ik besefte dat dit een grote invloed op mijn leven had. Elke maand opnieuw. Weet je hoeveel tijd dat van je leven is?!

Hier besloot ik iets aan te doen. Tijdens onderzoek kwam ik erachter dat al deze klachten wijzen op Premenstrueel Syndroom, oftewel PMS. En wat blijkt? Ontzettend veel vrouwen hebben hier last van. Vaak onbewust. Omdat er nog een behoorlijk taboe ligt op menstruatie, is dit niet iets waar vaak over gesproken wordt. Daarom denken veel vrouwen dat alle klachten van PMS gewoon bij hun menstruatiecyclus horen. Dat dacht ik dus ook.

Gelukkig is dit helemaal niet zo! Daarom heb ik dit e-book geschreven. Ik heb 4 specifieke signalen van PMS beschreven en een aantal van de vele PMS-klachten genoemd. Herken je jezelf hierin? Dan weet jij nu ook dat je klachten niet zomaar bij je cyclus horen en dat je er iets aan kunt doen, met een snel resultaat.

Dit proces begint bij bewustwording. Want als jij je bewust wordt van je hormonen en hier grip op krijgt, krijg je je levenslust terug. Raak je je klachten kwijt. Waardoor je weer volledig kunt genieten van het leven, in plaats van jezelf elke maand te verliezen.

Ik geloof dat elke vrouw het verdient de hele maand happy te zijn. Dat ze de regie van haar lichaam in eigen handen neemt en zo meer inzicht krijgt in haar gezondheid. Gaat winnen in plaats van verliezen. Gaat leven in plaats van overleven. 

En dat gun ik jou ook!


 • Beknopte uitleg hormonen
 • Beknopte uitleg menstruatiecyclus
 • Heb ik PMS? De 4 specifieke signalen van PMS
 • Checklist: de meest voorkomende PMS klachten
 • 5 Voedingstips om je PMS te overwinnen
 • 2 Hormoonrecepten
Ellen keuken kin

5 Tips om je menstruatie klachten te verminderen

Krijg inzicht in je cyclus en je klachten. Start direct met de voedingstips en de hormoonrecepten. Neem de regie in eigen handen en krijg weer grip op je leven. 
50%
Vul hieronder je gegevens in!
Je krijgt direct toegang
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief
Download nu mijn gratis e-book
menstruatie klachten verminderen